Colțare din carton/corniere carton și tuburi din carton cu specificații deosebite

Gamă variată

Liniile de producție noi permit oferirea unei game bogate de colțare carton și tuburi din carton, adaptate pieței și industriei în care activați.

Design personalizat

În funcție de nevoile dumneavoastră, design-ul tuburilor din carton este personalizat, ceea ce înseamnă eficacitate și reducerea costurilor.

Rezistență

Colțarele oferă întărire la înfășurare, stabilitate și menținerea încărcăturii paleților, precum și protecție eficace a colțurilor și a contururilor.

Respect pentru mediu

Performanța produselor este corelată cu respectul față de mediu. Materia primă provine din păduri gestionate în mod durabil.

Solicitați oferta acum!

Tuburi din carton de calitate, adaptate industriei în care activați

Dispunem de o gamă variată de tuburi din carton, iar soluțiile noastre inovatoare (precum popularul produs: tub carton) sunt concepute pentru a răspunde nevoilor consumatorilor din cele mai diverse domenii de activitate: rezistență la zdrobire, încărcare dinamică și vibrație, compresie radială și aspect al suprafeței caracterizat prin ondulație și rigozitate.

Fiecare tub carton din gama de produse Abzac se bucură de un design personalizat și se adaptează perfect industriei în care activați; astfel, producem tuburi din carton pentru: industria hârtiei, a foliei de plastic, industria textilelor, cea pentru etichete și adezivi sau industria pentru construcții.

Solicitați oferta de tuburi!

Colțare din carton rezistente, pentru domenii de activitate diverse

Un colțar din carton este produsul ideal pentru protejarea și întărirea pachetelor prin rezistența conferită. Gama de corniere carton facilitează și securizează manipularea și transportul produselor ambalate în cutii, pachete ori paleți. Totodată, aceste colțare din carton sau corniere carton se bucură de finisare exterioară de calitate, robustețe, dimensiuni standard sau personalizate.

Elemente de protecție perfecte, aceste colțare din carton / corniere carton își găsesc cu succes utilitatea în domenii industriale diverse: industria lemnului, industria alimentară, în sectorul farmaceutic sau cel al aviației.

Solicitați oferta de colțare!

Tuburi și colțare din carton cu adaptabilitate în industrii diverse

Încă de la fondarea companiei, în anul 1928, Abzac și-a îndreptat atenția către producerea de produse din categoria: tub carton și colțare din carton/corniere carton de calitate superioară. Performanța acestora se datorează experienței de peste 90 de ani, dar și activităților continue de cercetare și dezvoltare a soluțiilor specifice fiecărei industrii în parte.

Discutați cu specialistul Abzac!

Gama noastră de tuburi și colțare din carton se adaptează și nevoilor afacerii dumneavoastră!

Completați formularul pentru a primi oferta personalizată!


Tel: 0757032923

email: abzac @ abzac.ro